dimarts, 10 de novembre del 2009

Google Wave




Molts de nosaltres  hem sentit parlar del Google Wave, un nou sistema que revolucionarà la manera de comunicar-nos i de treballar col·laborativament. Doncs bé, fa uns dies va caure a les meves mans una invitació així que explicaré una mica com funciona i què es pot esperar d'ell.

El concepte del Wave és una barreja entre el correu electrònic, la missatgeria instantània i la compartició i gestió col·laborativa de documents. Així, el Wave té gràcia quan tens contactes que també tenen Wave i així et permet per exemple editar un document amb diversos usuaris alhora, podent posar comentaris i anar veient com si fós una pel·lícula l'evolució d'aquest document, o també pots per exemple planificar un viatge entre diverses persones o si es prefereixen activitats més lúdiques es pot competir per solucionar un sudoku... i això és una part del que ara ja podem fer i que de ben segur que aviat ja hi haurà un munt de coses més que podrem fer. Si voleu un manual detallat de tot el que el Wave ens permet podeu consultar-lo aquí.

I si us heu quedat amb les ganes de provar el google Wave podeu demanar invitacions directament a google. Que hi hagi sort!

2 comentaris:

  1. Jo tinc un compte de Google Wave, vaig entrar, vaig jugar un poquet i vaig surtir.
    Com tu dius, la utilitat apareixerà quan gran part dels meus amics i contactes tindrán i utilitzaran Google Wave, fins ara, encara no li he trobat la utilitat práctica

    ResponElimina
  2. Jo crec que el que cal és que s'uneixi d'alguna manera el Gmail amb el Wave, ja que si no reps cap avís de que hi ha canvis has de tenir-ho constantment engegat, correu i Wave. Personalment, estava acostumada a utiltizar compartició de documents i editar-los amb altres persones, així crec que per això si que pot servir però crec que encara està molt a les veceroles i pràcticament no hi ha gatgets per afegir, a veure si amb el temps va millorant com Google ens té acostumats.

    ResponElimina